اشگاه فوتبال بارسلونا از سال 2000 ، 8 بازیکن از آرسنال به خدمت گرفته که در مجموع 164 میلیون یورو برای آنها هزینه کرده است . روابط تجاری بین بارسلونا و آرسنال بسیار عالی است . 

 
فنزبارسا10
 
در همین فصل نیز الکسیس سانچس از بارسلونا به آرسنال ( 42.5 میلیون یورو ) و توماس فرمالن از آرسنال به بارسلونا ( 15 میلیون یورو ) نقل مکان کرده اند . نگاه مختصری می اندازیم به خریدهای بارسلونا از آرسنال 
 
اورمارس و پتی در طول ریاست خوان گاسپارت تا سال 2003 با مبلغ 53 میلیون یورو 
 
ون برونکورست ( 2 میلیون ) ، تیری آنری ( 24 میلیون ) ، گلب ( 15 میلیون ) در زمان ریاست خوان لاپورتا به بارسلونا پیوستند 
 
سسک فابرگاس ( 36 میلیون ) ، سانگ ( 19 میلیون ) در زمان ریاست ساندرو روسل 
 
توماس فرمالن ( 15 میلیون ) در زمان ریاست بارتومئو


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:41 | نویسنده : amin salamt |
باشگاه بارسلونا دستورالعمل های اقتصادی را برای انجام یک بازسازی عمیق تیم در دستور کار قرار داده بودند. ابتدا یک بودجه به ارزش 60 میلیون یورو در نظر گرفته دشه بود و سپس این بودجه به 120 میلیون یورو افزایش پیدا کرد. 
 
فنزبارسا10
 
باشگاه برای کل خریدها در ماه سپتامبر در حدود 160 میلیون یورو هزینه کرد که عبارت اند از : 
 
لوییز سوارز (81 میلیون )
 
ایوان راکیتیچ ( 20 میلیون )
 
مارک آندره تر اشتگن (12 میلیون یورو )
 
کلودیو براوو ( 12 میلیون یورو )
 
ژرمی متیو ( 20 میلیون یورو )
 
توماس فرمالن ( 15 میلیون یورو )
 
همچنین باشگاه مبلغ 79.5 میلیون یورو را برای فروش بازیکنانش نیز بدست آورد که عبارت اند از : 
 
الکسیس سانچس ( 42.5 میلیون )
 
سسک فابرگاس ( 33 میلیون )
 
دوس سانتوس ( 2 میلیون )
 
بویان ( 2 میلیون ) 
 
تفاوت مبالغ خرید و فروش بازیکنان در حدود 80.5 میلیون یورو خواهد شد که باشگاه هزینه کرده است . حال باشگاه با توجه به بودجه 120 میلیونی که در نظر گرفته بود هنوز میتواند 39.5 میلیون یوروی دیگر هزینه کند که باید دید میتواند کوادرادو که قیمتی در حدود 40 میلیون یورو دارد را به تیم اضافه کند یا خیر .


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:41 | نویسنده : amin salamt |
کاتالان ها در فکر خرید این هافبک در این تابستان با 25 میلیون یورو و بازگرداندن او به صورت قرضی به دورتموند برای فصل آینده هستند.
 
 
رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن مونیخ اعلام کرد که در تابستان آینده رقم فسخ قرارداد این بازیکن 25 میلیون یورو خواهد بود.
 
در واقع در سال 2015 هر باشگاهی این رقم را بپردازد می تواند به صورت آزادانه و بدون اجازه باشگاه دورتموند این هافبک را به خدمت بگیرد.
 
از سویی دورتموند پس از پیوستن گوتزه و لواندوفسکی به بایرن هیچ تمایلی ندارد که ستاره دیگر این تیم، مارکو رویس نیز باواریایی شود و به همین علت آنها ترجیح می دهند که رویس به باشگاه های دیگری به جز بایرن ملحق شود.
 
به جز بایرن و بارسلونا، باشگاه های دیگری نظیر منچسرسیتی ، آرسنال و لیورپول نیز جویای شرایط این ستاره هستند.


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:40 | نویسنده : amin salamt |
بارسلونا پس از بازی با تیم ریکریاتیو هوئلوا، نیس و ناپولی در حال حاضر برای برگزاری دیدار دوستانه پیش از فصل مقابل تیم HJK هلسینکی در فنلاند به سر می‌برد. هواپیمای این تیم شب گذشته حدود ساعت 19 در فنلاند فرود آمد. 
 
 
هرچند ژاوی و متیو علایم امیدوارکننده‌ای از رهایی از مصدومیت را نشان داده‌اند اما برای احتیاط از ترکیب تیم برای این دیدار دوستانه که امشب برگزار می‌شود، کنار گذاشته شدند.
 
لیونل مسی که ابتدا به نظر می‌رسید به همراه سایر تیم به این سفر برود و نیمار، آلوس و ماسکرانو که به تازگی از تعطیلات تابستانی بازگشته‌اند نیز از فهرست بازیکنان برای این سفر خط خوردند.
 
دیگر غایبان این دیدار شامل آفلای و سانگ می‌شود که به دلایل تکنیکی خط خوردند.
 
در نتیجه لوئیس انریکه 14 بازیکن از تیم اصلی و 6 بازیکن از تیم ب را به همراه خود به فنلاند برد. ترکیب کامل تیم برای این سفر به این شرح است: ترشتگن، براوو، ماسیپ، مونتویا، بارترا، پیکه، آلبا، سرخیو بوسکتس، اینیستا، سرجی روبرتو، راکیتیچ، رافینیا، دولفو، پدرو، ادگار لی، گیرمالدو، سامپر، هلیلوویچ، مونیر، ساندرو.


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:40 | نویسنده : amin salamt |
 
.: سایت تخصصی هواداران بارسلونا درایران :.
 
بارسا نیوزبه طور نظری، یک تیم برای رسیدن به گل باید مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد. در نتیجه هرچه یک تیم بیشتر صاحب توپ باشد، فرصتهایش برای خلق شانس گل زنی بیشتر می شود و در مرحله بعد هر چه شانس گل زنی بیشتر باشد گل های بیشتری زده می شود.
 
در فوتبال واژه مالکیت توپ به توانایی گروهی از بازیکنان در حفظ توپ در مقابل تیم حریف در طول بازی اشاره دارد. در یک زمین کامل،حفظ توپ می تواند به طور مرتب و سازماندهی شده انجام شود و از بیرون دفاع و بازی در مناطق مختلف زمین تا بازی مستقیم به وسیله ی دریافت توپ های بلند در نیمه ی زمین حریف برای بردن و مالکیت دوباره توپ و نگه داشتن آن برای خلق فرصتهای گل زنی را شامل شود. برای حفظ مالکیت توپ با هدف خلق فرصتهای گل زنی، یک تیم باید بین بازی با ساختار مشخص و بازی نفوذی مستقیم، تعادل و توازنی برقرار کند.
 
 
به عنوان یک شیوه بازی، فواید فوتبال با مالکیت توپ بیشتر از یک بازی 90 دقیقه ای است. اولاً،تیمی که در حفظ و نگهداری توپ خوب است می تواند زمان بازی را تنظیم کند و در حالی که ریتم بازی خود را تثبیت می کند در مناطق مختلف بر تیم حریف می تواند غلبه کند. دوم، تیمی که بیشتر صاحب توپ باشد، می تواند جهت تاکتیکی بازی خود را به تیم حریف دیکته کند. توانایی یک تیم در اجرای هر طرح یا نقشه ای، خواه آن تیم از ضعف دفاعی تیم حریف استفاده کند یا بر قدرت تهاجمی خود تاکید داشته باشد، به داشتن توپ مربوط می شود. حفظ توپ عالی به یک تیم اجازه می دهد که از لحاظ تاکتیکی بتواند آنچه را در زمین اتفاق می افتد،تشخیص دهد. سوم، تیمی با حفظ توپ عالی می تواند سرانجام هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی موجب تحلیل تیم حریف شود.
 
دفاع کردن و به دنبال توپ دویدن بازیکنان تیم حریف در طول 90 دقیقه، موجب خستگی جسمانی و پریشانی روانی آنان می گردد. تمام این عوامل به شکست تیم حریف کمک می کند.
 
اما مهمترین فایده مالکیت توپ این است: تیمی که بیشتر صاحب توپ باشد فرصتهای بیشتری برای خلق شانس گل زنی به دست می آورد. این طور که گفته اند، باید به این نکته تاکید کنند که حفظ توپ فقط به منظور نگهداری و حفاظت از توپ نمی تواند موجب خلق فرصتهای گل زنی شود. حفظ توپ به منظور نگه داشتن توپ، موجب گل نمی شود، اما حفظ و مالکیت توپ با یک هدف خاص منجر به گل می شود (انگیزه). حفظ و مالکیت توپ موجب به وجود آوردن برتری عددی در طول زمین، نفوذ و از بین بردن تعادل دفاعی حریف ها می شود و عاملی است که باعث شکست دفاع شده، موجب خلق فرصتهای گل زنی و سرانجام رسیدن به گل می شود.
 
برای حفظ توپ موثر،چندین پیش شرط اساسی وجود دارد. نخست، بازیکنان باید قادر باشند به سرعت در طول بازی تصمیم های صحیحی بگیرند. دوم، اعضای تیم باید یک تفاهم عمومی درمورد این که چه وقت حفظ توپ کنند و چه وقت برای نفوذ به سمت جلو حرکت کنند، داشته باشند. هنگامی که به جای نفوذ تصمیم به حفظ توپ گرفته شود، یک تیم می تواند بر روی افزایش سرعت بازی و بر حرکت دادن سریع توپ دربین تیم حریف تمرکز کند تا دفاع حریف را نامتعادل کند. بازی کند، زمان کافی را برای نشان دادن واکنش به هر حرکت توپ را در اختیار مدافعان قرار می دهد. در حفظ توپ، هر وقت یک بازیکن مکث کند تا تصمیم بگیرد چه کاری می خواهد انجام دهد، مدافع زمان کافی برای تنظیم کردن خود را دارد.
 
اگر یک تیم بتواند سرعت بازی را به وسیله عملکرد سریع در تصمیم گیری و حرکت سریع توپ از یک بازیکن به بازیکن دیگر افزایش دهد، مدافعان زمان کمتری برای واکنش و دفاع خواهند داشت. اگر به مدافع اجازه ندهید تا زمان مناسب برای فشار، پوشش و تعادل را در اختیار داشته باشد، برای نفوذ می توانید فرصت به وجود بیاورید.


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:39 | نویسنده : amin salamt |
نام ستارگان خط حمله تیم‌های بارسلونا و رئال مادرید در تیم منتخب هافبک بوسنیایی رم قرار دارد. 
 
فنزبارسا10
 
میرالم پیانیچ تیم منتخب خود را انتخاب کرد که در بین آنها نام شش بازیکن لالیگایی، سه بازیکن بوندس‌لیگایی، یک بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن از لوشامپیونه فرانسه به چشم می‌خورد.
 
هافبک بوسنیایی تیم فوتبال رم گفت: به نظر من مانوئل نویر آلمانی در حال حاضر بهترین دروازه‌بان جهان است. برای مدافع راست فیلیپ لام آلمانی و در دفاع چپ هم داوید آلابا اتریشی را انتخاب می‌کنم. مدافعان میانی موردنظرم هم تیاگو سیلوای برزیلی و سرخیو راموس اسپانیایی هستند.
 
وی افزود: هافبک‌های مورد علاقه من هم آندرس اینیستا اسپانیایی، یحیی توره ساحل‌عاجی و ژاوی هرناندس اسپانیایی هستند. برای خط حمله هم لیونل مسی آرژانتینی، کریستیانو رونالدوی پرتغالی و لوئیز سوارز اروگوئه‌ای را انتخاب می‌کنم.
 
پیانیچ 24 ساله پیش از اینکه در ماه مِی 2014 قراردادش را با جالوروسی تمدید کند شایعه پیوستنش به بارسلونا مطرح بود.
 
تیم منتخب پیانیچ به شرح زیر است:
 
دروازه‌بان: مانوئل نویر (آلمان - بایرن مونیخ)
 
مدافعان: فیلیپ لام (آلمان - بایرن مونیخ)، داوید آلابا (اتریش - بایرن مونیخ)، تیاگو سیلوا (برزیل - پاری‌سن‌ژرمن) و سرخیو راموس (اسپانیا - رئال مادرید)
 
هافبک‌ها: آندرس اینیستا (اسپانیا - بارسلونا)، یحیی توره (ساحل‌عاج - منچسترسیتی) و ژاوی هرناندس (اسپانیا - بارسلونا)
 
مهاجمان: لیونل مسی (آرژانتین - بارسلونا)، کریستیانو رونالدو (اسپانیا - رئال مادرید) و لوئیز سوارز (اروگوئه - بارسلونا)


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:39 | نویسنده : amin salamt |
بارسلونا در فصل جدید از بازیکنانی با 10 ملیت مختلف بهره میبرد مساله ای که در 5 ساله گذشته بی سابقه بوده است و آخرین بار در اولین فصل حضور پپ گواردیولا در بارسلونا با 11 ملیت مختلف بوده است .
 
 
ملیت بازیکنان این فصل به شرح زیر است : 
 
 
اسپانیا: مونتویا، پیکه، بوسکتس، ژاوی، پدرو، اینیستا، رافینیا ، بارترا، آلبا، سرگی روبرتو و ماسیپ
 
آرژانتین: مسی و ماسکرانو
 
برزیل: آلوز و نیمار
 
آلمان : تراشتگن
 
شیلی: براوو
 
فرانسه: متیو
 
کامرون:سانگ
 
کرواسی:راکیتیچ
 
اروگوئه: لوئیس سوارز
 
بلژیک: فرمالن ( هنوز رسمی نیست )
 
علاوه بر این بازیکنان اگر ابراهیم آفلای هلندی را نیز به این لیست اضافه کنیم یازده ملیت مختلف وجود خواهد داشت که البته گفته میشود قرارداد جدید او در ساعات آینده با المپیاکوس یونان امضا خواهد شد . 
 
سال اول گواردیولا بر روی نیمکت بارسا (2008-2009) باشگاه بارسلونا بازیکنان اسپانیا (والدس، پیکه، پویول، ژاوی، بویان، پینتو، پدرو، بوسکتس )، برزیل (سیلوینیو و آلوز)، آرژانتین (میلیتو و مسی)، اروگوئه (کاسرس )، مکزیک (مارکز)، ایسلند (گودیانسن)، کامرون (اتوئو)، فرانسه (آبیدال و هنری)، مالی (کیتا)، ساحل عاج (یایا توره) و بلاروس (هلب) را در اختیار داشت . 
 
همچنین ممکن است بر اساس شایعات الکس سانگ باشگاه را ترک کند ولی در مقابل باشگاه امکان دارد بازیکن با یک ملیت جدید یعنی کوادرادو کلمبیایی را به خدمت بگیرد .


تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 18:37 | نویسنده : amin salamt |

به یک نویسنده نیاز مندم.



تاريخ : شنبه 18 مرداد 1393 | 16:33 | نویسنده : amin salamt |

با توجه به گزارش مترو بازیکن کلمبیایی تیم فیورنتینا با نمایش خوبی که از خودش در جام جهانی نشان داد، مورد توجه بارسلونا قرار گرفت. بازیکن 26 سال مدتهاست که حال مذاکره با بارسلونا می باشد، گفته می شد لوئیز فن خال نیز برای به خدمت گرفتن این بازیکن و انتقالش به منچستر یونایتد، به فیورنتینا پیشنهاد 31 میلیون پوندی ارائه کرده است.

اما با این حال، در کشور اسپانیا گزارشات حاکی از آن است که این بازیکن ترجیح می دهد به بارسلونا منتقل شود. این قابل درک است که منچستر یونایتد دستمزد بیشتری به بازیکن می دهد، اما گفته می شود کوادرادو به مسئولین باشگاه ایتالیایی اطلاع داده که مایل است به بارسلونا بپیوندد.



تاريخ : سه شنبه 14 مرداد 1393 | 15:15 | نویسنده : amin salamt |

 

نارسیس دوکارکاس ریاست سابق باشگاه بارسلونا جمله تاریخی دارد که می‌گوید: "بی تردید باشگاه بارسلونا برای مردم کاتالونیا، ارتشی بود که آنها هرگز نداشتند". جنبش ناسیونالیسم کاتالونیا خواستار به رسمیت شناخته شدن شخصیت سیاسی کاتالونیا با منطقه کاتالونی زبان است. این جنبش به همراه جنبش ناسیونالیسم باسک، از مردمی ترین جنبشهای مقاومت در برابر گرایشات سانترالیسم و همگون سازی دولت مدرن اسپانیاست. هواداران بارسلونا، برای برد و باخت به ورزشگاه نمی‌آیند. نیوکمپ، جوخه کاتالونیاست و بارسلونا اسلحه آن!

بارسا به نوعی نهادی برای ترویج فرهنگ کاتالان و کاتالانیسم است و از این رو عبارت «فراتر از یک باشگاه» (Més que un club) را به عنوان شعار خود انتخاب کرده‌ است. شعاری که نه به نقل و انتقالات ارتباطی دارد و نه به اسپانسر روی پیراهن باشگاه. این شعار بوی زندگی دارد. زندگی که از پس کشتارهای بی‌ رحمانه دیکتاتوری اسپانیا، در کاتالونیا به وجود آمده است. در پس همه این شعارها، خون جوانانی نمایان است که خیلی‌هایشان بازیکنان این باشگاه بودند. می‌توانستند ستاره باشند، اما جانشان را فدای مردمشان کردند.

در طول حکومت ریورا و بخصوص ژنرال فرانکو (۱۹۳۹-۱۹۷۵) بیشتر مذاهب و گونه‌ های مختلف زبان به جز مربوط به مردم کاستیا، تضعیف شدند. به همین دلیل بود که مردم کاتالان دلبسته فوتبال شدند و  به تیمشان لقب «فراتر از یک باشگاه» را دادند. این باشگاه توسط هوادارانش اداره می‌شود. همانگونه که از شعار باشگاه «فراتر از یک باشگاه» بر می‌آید این باشگاه تنها به فوتبال محدود نبوده و به ورزش های دیگر و حتی به ایفای نقشی فرهنگی نیز می‌ پردازد. باشگاه فوتبال بارسلونا علاوه بر فوتبال شامل 14 رشته ورزشی دیگر است که چهار رشته آن شامل بسکتبال، فوتسال، هندبال و اسکیت هاکی جزو تیم‌ های حرفه‌ای به حساب می‌آیند.

همه آنها نقشی تاريخی را به عنوان نماد ملی گرایی کاتالانها بازی کرده‌اند. در زمان ديكتاتورى فاشیستی ژنرال ریورا که به مقابله با ملی گرایی کاتالانها پرداخته بود، ممنوعیتی شش ماهه بر این باشگاه تحمیل شده و سپس عنوان باشگاه تغيير داده شد. علیرغم اینها باشگاه بارسلونا به عنوان نمادی از هویت منطقه‌ای و مطالبه ارزش‌ های دموکراتیک کاتالانها درآمد. 

یکی از دلایل اختلاف بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا نیز، مربوط به مناطقی است که هر یک از این دو تیم در آنها واقع شده اند؛ رئالی‌ ها در منطقه کاستیا حضور دارند و تیم رقیب در منطقه کاتالونیا. در واقع رقابت این دو تیم فوتبالی، تا حد زیادی از اختلافات سیاسی بین کاستیایی‌ها و کاتالانها ناشی می شود و نویسنده‌ ای آن را جنگ داخلی اسپانیا نام گذاشته‌ است. البته امروزه رقابت بین دو تیم عمدتاً به بازیهای رو در رو معطوف شده است و کمتر می توان از آن دشمنی‌ های گذشته سراغی یافت.

درک شعار فراتر از یک باشگاه هنوز برای خیلی‌ ها دشوار است. تیمهایی هستند که تاریخچه باشگاهشان، به جز دزدیدن اسطوره‌ ها و استعداد های دیگر تیمهای دنیا فلسفه دیگری ندارند. آنها به جام‌ های خود می‌نازند؛ اما افتخار کاتالونیا فراتر از جام و قهرمانیست. کاتالونیا یعنی مظلومیت، یعنی آزادی‌ خواهی، یعنی ایستادن تا آخرین قطره خون. اگر امروز در غزه جنایات وحشیانه صهیونیسم، روز به روز دنیا را به کام فلسطینیان سیاه‌ تر می‌کند، مردم کاتالونیا نیز هنوز جنایات فرانکو را فراموش نکرده‌اند.

تنها تفاوت کاتالونیا و فلسطین، حضور دوربین‌های HD و شبکه های اجتماعی است، نه چیز دیگر. روی کار آمدن دولت فاشیست ژنرال فرانکو مساوی بود با افول بارسلونا. بارسلونایی که حتی حق نداشت ستاره‌ای خریداری کند. چه برسد به اینکه فوتبال بازی کند. فوتبال بوی خون گرفته بود. کشتارهای وحشیانه فرانکو و مریدانش، کاتالونیا را در خاموشی فرو برده بود. همان زمانها بود که رفته رفته بارسلونا، بیش از پیش به نماد و پرچم یک ایالت تبدیل شد. ایالتی که زیر چکمه های ننگین دیکتاتوری وقت اسپانیا له شده بود، حالا آرزوهایش در یک تیم فوتبال خلاصه می‌شد. حالا فرانکو حتی نمی‌خواست موفقیت بارسلونا را نیز ببیند.

همانگونه در زمان حکومت شاهنشاهی و دیکتاتوری ایران، وقتی استقلال 6 بر 0 پرسپولیس را برد، دستور صادر شد تا تمام شواهد آن سوزانده شود، در اسپانیا به شیوه دیگری این مساله نمود پیدا می‌کرد و آن این بود: بارسلونا نباید قهرمان می‌شد. آنها نباید تیم خود را تقویت می‌ کردند و حق خرید ستاره نیز از این تیم صلب شده بود. دی استفانویی که قرار بود ستاره بارسا باشد، با درایت (بخوانید وحشی‌گری) فرانکو به تیم رقیب رفت. مدارک فراوان است. اما در یک مقاله نمیگنجد.

بنابراین از نویسندگانی مثل آقای هایوارد انتظار می‌رود که بیش از این ماهیت خود را به خوانندگانش نشان ندهد. چرا که درک شعار باشگاهی که نماد آزادی‌ خواهی یک ایالت است، بسیار دشوارتر از این است که با مقاله نوشتن شما و اسپانسرشیپ پیراهن، زیر سوال برود. آن‌ هم در فوتبالی که این روزها، پول در آن حرف اول را می‌زند. زیر سوال بردن شعاری که ریشه در تاریخ خونین یک ایالت دارد، نشان از توهم شماست. نه هواداران این باشگاه.

هنوز خیلی زود است درک فلسفه بارسلونا و کاتالونیا؛ درک کشته شدن مدیر و بازیکنان باشگاه در جلو چشم هم‌تیمی‌ هایشان. زمانی که سران و بازیکنان باشگاه بارسلونا و بیلبائو، در زمان جنگ کاتالونیا و دیکتاتورهای فاشیست اسپانیا، عازم نبرد می‌ شدند. تیمهایی مثل بایرن مونیخ، شاید منتظر بودند تا در سایر تیمهای باشگاهی، استعدادی رشد کند و به مانند همین الان آن را بقاپند.

شما می‌توانید به جای بررسی هزارپباره و نخ‌ نمای پرونده نیمار، سری به اولی هوینس در سلول زندانش بزنید و با او به گفت و گو بنشینید. یا به سراغ سران باشگاه‌های X و Y بروید و منبع پول‌ های هنگفت خرج شده در باشگاهشان را جویا شوید. مطمئن باشید سوژه های بهتری در انتظارتان خواهد بود. چون بارسلونا همیشه بارسلوناست و به اندازه ای پشتوانه مردمی دارد که با مقالات مغرضانه شما متهم نخواهد شد.

آقای هایوارد! اگر بارسلونا اسپانسر گرفت، برای مقابله با پول‌ های هنگفت باشگاه‌ هایی مثل سیتی، چلسی، رئال و... گرفت. اگر بارسا اقدام به جذب بازیکن کرد، پس از یک دهه، قبضه فوتبال اروپا و جهان (با اسپانیا در عرصه ملی) این کار را انجام داد. پس مواظب قلمتان باشید. کاتالونیا و هوادارانش، خون‌ بهای زیادی داده که هم‌ اکنون در اینجا ایستاده است؛ وگرنه شاید اگر باشگاه دیگری، در هر جای دنیا بود، هم اکنون با اینهمه ظلم و دیکتاتوری، چیزی جز یک خاطره، از آن باقی نمانده بود.



تاريخ : سه شنبه 14 مرداد 1393 | 15:12 | نویسنده : amin salamt |
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Bia2skin :.